Adverteren

Zelfrijdendeauto.com is de informatieportal op het gebied van connected cars, zelfsturende auto's, autonome auto's en zelfrijdende auto's. We belichten onder meer onderwerpen op het gebied van technologie, infrastructuur, wetgeving en juridische aspecten, trends en ontwikkelingen, de impact op de samenleving, de kansen en bedreigingen voor bedrijven en uiteraard de laatste feiten over de zelfrijdende auto.

Onze bezoekers zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in bovenstaande onderwerpen. Voor organisaties en bedrijven dus een uitgelezen kans om met deze doelgroep in contact te komen. Op zelfrijdendeauto.com zijn diverse mogelijkheden om te adverteren. We staan onder meer open voor gesponsorde posts, productreviews, advertorials, bannering, link plaatsingen. Eenmalige samenwerkingen of samenwerkingen voor langere tijd.

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden?

Neem contact met ons op

Advertentie

[sc:leaderboard]

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...