Algemeen Uitgelicht

Ook proeven met zelfrijdende vrachtauto’s

Mark Boekraad
Geschreven door Mark Boekraad

In Rotterdam zal ook in 2015 een experiment starten met zelfrijdende vrachtauto’s in het Rotterdamse Havengebied. Eigenlijk zijn het meer zelfsturende vrachtwagens, want er is wel een stuur aanwezig zodat eventueel zelf ingegrepen kan worden. Deze zelfrijdende vrachtauto’s zullen in Rotterdam als een soort treintje achter elkaar rijden. Op het terrein van de ECT kennen we natuurlijk al de zelfrijdende containers. Dit experiment is een uitbreiding en het ligt dus voor de hand om dat in de Rotterdamse Havengebied te houden.

Over de Auteur

Mark Boekraad

Mark Boekraad

Mijn naam is Mark en als autofanaat ben ik zeer geinteresseerd in de revolutie van de zelfrijdende auto. De zelfrijdende auto zal langzaam ingeburgerd gaan worden, maar dat zal zeker nog jaren duren. Ik lees nu al veel over dit onderwerp op binnen- en buitenlandse media. En zal dat de komende jaren blijven doen. Als je nog tips hebt of links naar interessante sites, dan hoor ik dat graag! Want samen kunnen we iedereen laten genieten van de opkomst van de zelfrijdende auto.

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...