Over zelfrijdendeauto.com

Onze missie is om elke vraag die je hebt op net gebied van de zelfrijdende auto te beantwoorden.

Want deze revolutie is groot. Zo niet mega. Alles wat nu vanzelfsprekend is, was eens revolutionair. Maar om iets een gewoonte te laten zijn, heeft tijd nodig. Heel veel tijd. En aanpassingsvermogen. En doorzettingsvermogen. En lef.

Maar we weten ook dat revolutie snel kunnen gaan in de huidige tijd. Want waar revoluties in het verleden soms decennia nodig hadden om gewoonte te worden, kan tegenwoordig een revolutie in enkele jaren gemeengoed zijn. Denk aan de opkomst van de mobiele telefoon, het elektrische rijden, digitale fotografie, internetbankieren.

Wij geloven er in dat de zelfrijdende auto meer nog dan bovengenoemde revoluties een verschuiving in de wereld gaat brengen. Niet alleen in Nederland, niet alleen in Europa, maar op mondiaal niveau. De zelfrijdende auto gaat ons allemaal raken. De contouren worden al enigszins zichtbaar, de zelfrijdende auto is er immers al. En tegelijkertijd roept het onderwerp ook heel veel vragen op.

Heel veel vragen bij ons team, bij de overheid, bij autofabrikanten en waarschijnlijk ook bij jou. We hopen dat je het antwoord op je vraag kunt vinden op ons platform. Mocht dat niet het geval zijn, dan willen we graag dat je ons uitdaagt om naar het antwoord op zoek te gaan.

Want mochten we de kennis niet direct paraat hebben... We hebben inmiddels een grote groep deskundigen, autofanaten en enthousiastelingen om ons heen verzameld. En diverse internationale contacten in ons netwerk. Dus schroom niet en stel ons je vraag.

Neem contact met ons op

Advertentie

[sc:leaderboard]

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...