Samenwerken

Zelfrijdendeauto.com is dé informatieportal met nieuws, feiten, achtergrondinformatie, trends, interessante video´s en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende en zelfsturende auto´s. Een van Nederlands meest betrouwbare en meest geraadpleegde bronnen over deze revolutie van de 21e eeuw.

Met een team van enthousiaste autofanaten, bloggers, trendwatchers en marketeers blijven we de autoriteit op het gebied van de zelfrijdende auto. Dat doen we door zelf dagelijks bovenop het nieuws te zitten, maar we geloven ook in samenwerkingen en partnerships.

Samenwerking met bedrijven

Een samenwerking met bedrijven op het gebied van de zelfrijdende auto kan op verschillende manieren. Zo is er bijvoorbeeld een partnerprogramma waarbij bedrijven gastblogs schrijven op het gebied van de zelfrijdende auto. In combinatie met of in ruil voor advertorials en gedeelde content in nieuwsbrieven.

Ook zijn er op zelfrijdendeauto.com verschillende advertentiemogelijkheden. Denk aan bannerposities, advertorials, productreviews en vermeldingen in nieuwsbrieven. Heb je interesse of wil je meer informatie over een samenwerking met of adverteren op zelfrijdendeauto.com? Neem dan contact met ons op.

Samenwerking met bloggers en journalisten

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen en ´believers´. We geloven er sterk in dat iedereen waarde kan toevoegen. En dat het netwerk Op het gebied van techniek, de wetgeving voor de zelfrijdende auto, infrastructuur, ethiek enz. Dus wil jij graag op regelmatige basis jouw expertise en content delen op het gebied van autonome, zelfsturende en zelfrijdende auto´s? Neem dan contact met ons op.

https://splice.gopro.com/v?id=lJvzE8eJZ

Samenwerking met scholieren en studenten

De zelfrijdende auto is dé revolutie van de 21e eeuw. En jij maakt die revolutie gewoon mee. Hoe cool is dat. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan zelfrijdendeauto.com door bijvoorbeeld een animatie te maken, door blogberichten te schrijven, door je mening te delen? Wil je een presentatie geven op school of wil je een werkstuk maken of scriptie schrijven over zelfrijdende auto's? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Neem contact met ons op

Advertentie

[sc:leaderboard]

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...