Video's

Video: de werking van de Google zelfrijdende auto

werking google zelfrijdende auto
Mark Boekraad
Geschreven door Mark Boekraad

In deze video wordt de werking van de zelfrijdende auto van Google uitgelegd. Hoe kan het dat Google’s selfdriving car kan zien dat een fietser zijn hand uitsteekt om de bocht om te gaan? Of dat de zelfrijdende auto van Google kan zien of er een trein aankomt? Een must see voor iedereen. De techniek achter de zelfrijdende auto van Google.

Over de Auteur

Mark Boekraad

Mark Boekraad

Mijn naam is Mark en als autofanaat ben ik zeer geinteresseerd in de revolutie van de zelfrijdende auto. De zelfrijdende auto zal langzaam ingeburgerd gaan worden, maar dat zal zeker nog jaren duren. Ik lees nu al veel over dit onderwerp op binnen- en buitenlandse media. En zal dat de komende jaren blijven doen. Als je nog tips hebt of links naar interessante sites, dan hoor ik dat graag! Want samen kunnen we iedereen laten genieten van de opkomst van de zelfrijdende auto.

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...