Algemeen Video's

Video – het Nederland in 2040

nederland in 2040
Mark Boekraad
Geschreven door Mark Boekraad

Hoe mooi zou het zijn als we een kijkje in de toekomst kunnen nemen? Om te zien hoe ontwikkelingen als het Internet of Things en autonoom rijdend verkeer stad en land ingrijpend hebben veranderd. Hoe ziet ons Nederland er in de toekomst uit? De VPRO heeft een indrukwekkende video gemaakt waarbij je door middel van Virtual Reality om je heen kan kijken in de stad van de toekomst. Zelfrijdende auto’s die met elkaar communiceren om de verkeersstroom soepel te laten verlopen. Lantaarnpalen die voertuigen aansturen en grote velden met zonnepanelen in het noorden van Nederland die energie opwekken. Drones die stadslandbouw mogelijk maken.

Een heel mooi inkijkje in onze toekomst!

Over de Auteur

Mark Boekraad

Mark Boekraad

Mijn naam is Mark en als autofanaat ben ik zeer geinteresseerd in de revolutie van de zelfrijdende auto. De zelfrijdende auto zal langzaam ingeburgerd gaan worden, maar dat zal zeker nog jaren duren. Ik lees nu al veel over dit onderwerp op binnen- en buitenlandse media. En zal dat de komende jaren blijven doen. Als je nog tips hebt of links naar interessante sites, dan hoor ik dat graag! Want samen kunnen we iedereen laten genieten van de opkomst van de zelfrijdende auto.

WIL JE NET ALS DUIZENDEN ANDEREN OOK NIETS MISSEN?

Wil je ook niets missen van alle ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto's? No worries, we mailen je alleen als er echt interessant nieuws is. En uitschrijven is in 1 klik gedaan.
Naam
Emailadres
Secure and Spam free...